[LCWO LOGO]  

Login

User name:
Password:

Language
Български Português brasileiro
Bosanski Català
繁體中文 Česky
Dansk Deutsch
English Español
Suomi Français
Ελληνικά Hrvatski
Magyar Italiano
日本語 한국어
Bahasa Melayu Nederlands
Norsk Polski
Português Română
Русский සිංහල
Slovenščina Srpski
Svenska ภาษาไทย
Türkçe Українська
简体中文
Who is online? (20)

Discussion forum for user group: BRMCW Group

Thread: Přihlášení do skupiny

Back to the Forum

AuthorText

Posted: 2015-12-03 17:27
Zdravím všechny, dneska jsem si dovolil přihlásit se do Vaší skupiny. Jmenuji se Zdenek - OK1MAE, QTH mám kousek od Loun, ale pracuji tady v Praze.

Zdravím všechny příznivce CW vy 73 Zdenek

Posted: 2015-12-04 00:19
Ahoj,

vitej, jsem rad ze se o telegrafii zajimas. Vloni
jsme poradali telegrafni kurz v Brmlabu. Ackoli jsem to mel v planu zopakovat i letos, nejak to diky pracovnimu vytizeni nestiham, mozna se o to pokusime na jare. Zatim si uzivej LCWO. Je to docela promysleny nastroj. A autor DJ1YFK, je velmi aktivni a reaguje na pripadne pripominky a vylepseni, velmi rychle napr. zapracoval cesky slovnik (trenink slov funguje az od deviti pismen. Pokud ti nektere funkce nebudou jasne, podivej se jestli jsme je uz neresili zde, pripadne se nevahej zeptat jak v teto skupine tak, pokud nenajdes odpoved ve foru a vladnes anglictinou ci nemcinou, i Fabiana.

73 Zdenek OK7DR

Posted: 2015-12-04 08:01
Ahoj kluci,
pokud máte zájem, můžeme domluvit sked.
73 Pavel OK1OO

Posted: 2015-12-04 08:08
Ahoj Zdenku,
pokud chceš poslouchat reálný provoz v češtině, nalaď si 3,542 MHz a skoro každý všední den tam něco uslyšíš.

Měj se fajn.
Pavel

Posted: 2015-12-04 14:07
Ahoj Pavle,

ja se v BRMLabu vyskytuju spise namatkove. BTW posledne byly docela pekny podminky - viz obrazek:https://drive.google.com/file/d/0Bwzk07N9PXDYVDZDdmJ3ZllwOVE/view?usp=sharing

Posted: 2015-12-04 15:37
stránky Martina ok1rr

http://morse.ok1rr.com/

Posted: 2016-03-06 14:25
OK7DR:

(...)Zatim si uzivej LCWO. Je to docela promysleny nastroj. A autor DJ1YFK, je velmi aktivni a reaguje na pripadne pripominky a vylepseni, velmi rychle napr. zapracoval cesky slovnik (...)

Ma pravdu, predsedo.
A protoze ma Fabian zenu, v jejiz materstine se sklonuje, mel pochopeni i pro to, ze je dobre rozlisovat tvary slov za ruznymi cislovkami. :-)

Pokud by nekdo nasel neco, co by se mu nelibilo v ceske lokalizaci, muze se s duverou obratit na me. ;-)

Back to the Forum

You must be logged in to post a message.