[LCWO LOGO]  

Login

User name:
Password:


Language
Български Português brasileiro
Bosanski Català
繁體中文 Česky
Dansk Deutsch
English Español
Suomi Français
Ελληνικά Hrvatski
Magyar Italiano
日本語 Bahasa Melayu
Nederlands Norsk
Polski Português
Română Русский
සිංහල Slovenščina
Srpski Svenska
ภาษาไทย Türkçe
Українська 简体中文

Who is online? (13)


LCWO Discussion Forum [Atom LCWO Forum Feed]

This is a simple discussion forum for LCWO users. Feel free to use it for any kind of discussion related to this website.

Thread: Play/pause buttons don't work

Back to the Forum

AuthorText


Posted: 2014-02-03 23:05
When I am in the lessons in the koch method the play/pause buttons don't work. The only thing I can play is the last character added and then only by clicking on the slider next to the play/pause button


Posted: 2014-02-03 23:59
It works fine on my Windows Vista system, it is on the Windows 8.1 system that I have the problem. I have been using LCWO on the w8.1 system for several months it is only the last two weeks that there has been a problem. Anyone know of problems with Windows 8?


Posted: 2014-02-04 03:24
I switched to Firefox and it works fine. Internet Explorer still doesn't work. I would like to know why LCWO doesn't work using IE in Windows 8.1. Any ideas?


Posted: 2014-02-04 21:51
Did you try to switch to a different player? See "Change CW Settings"


Posted: 2014-02-05 23:27
Playbutton not working on Firefox Windows 7.


Posted: 2014-02-11 01:15
Thanks, Fabian. It is now up and running. Man, what I lost with just a few days without practice!It's incredible how soon my mind lost the ability to identify what I had learned. Thanks again.

Back to the Forum

You must be logged in to post a message.

$Id: forum.php 62 2015-01-12 17:34:44Z fabian $