[LCWO LOGO]  

Login

User name:
Password:


Language
Български Português brasileiro
Bosanski Català
繁體中文 Česky
Dansk Deutsch
English Español
Suomi Français
Ελληνικά Hrvatski
Magyar Italiano
日本語 Bahasa Melayu
Nederlands Norsk
Polski Português
Română Русский
සිංහල Slovenščina
Srpski Svenska
ภาษาไทย Türkçe
Українська 简体中文

Who is online? (10)


LCWO Discussion Forum [Atom LCWO Forum Feed]

This is a simple discussion forum for LCWO users. Feel free to use it for any kind of discussion related to this website.

Thread: javascript bug?

Back to the Forum

AuthorText


Posted: 2011-06-05 23:10
There seem to be a bug in the way the page for lesson 1 is currently coded. In every lesson beyond lesson 1, the page is laid out so that it shows:

Letters in this lesson: [list of the letters]

All the letters in the list of letters are clickable. Clicking on a letter starts a media player which plays the code associated with the letter.

In lesson 1, clicking on a letter generates a javascript error and does NOT start a media player. In Firefox 4.0.1 the error appears as:

Error: thisMovie(swf) is undefined
Source File: http://lcwo.net/courselesson
Line: 302

I've also tried it in Firefox 3.6.17 and got the same error.

Is anybody else seeing this?
Administrator


Posted: 2011-06-06 16:12
I can confirm this, it's a bug which apparently only happens in lesson 1, and only when pressing the characters in "Letters in this lesson:".

Thanks for pointing this out. Actually in the first lesson the "Letters in this lesson:" line is redundant and I think I'll just remove it.

hw?

73
Fabian DJ1YFK


Posted: 2011-06-07 23:28
Thanks!

Back to the Forum

You must be logged in to post a message.

$Id: forum.php 62 2015-01-12 17:34:44Z fabian $