[LCWO LOGO]  

Login

User name:
Password:


Language
Български Português brasileiro
Bosanski Català
繁體中文 Česky
Dansk Deutsch
English Español
Suomi Français
Ελληνικά Hrvatski
Magyar Italiano
日本語 Bahasa Melayu
Nederlands Norsk
Polski Português
Română Русский
සිංහල Slovenščina
Srpski Svenska
ภาษาไทย Türkçe
Українська 简体中文

Who is online? (18)


LCWO Discussion Forum [Atom LCWO Forum Feed]

This is a simple discussion forum for LCWO users. Feel free to use it for any kind of discussion related to this website.

Thread: Bug: Embedded MP3: typo in link

Back to the Forum

AuthorText


Posted: 2010-09-20 20:14
For the player type "Embedded MP3", there's a typo in the link to the MP3 file: it says "http://fkurz.net/cgi-bin/cw.mp3.?s=...", and that character between "3" and "?" most likely doesn't belong there. :-)
Administrator


Posted: 2010-09-20 20:19
Fixed, thanks for the hint!

73
Fabian
Administrator


Posted: 2010-09-20 20:59
Embarassing; this problem apparently appeared sometime before May 28th (when I moved to Subversion for version control, can't check anything before it).

Thanks again for finding it. Nothing is worse than some broken functionality that nobody complains about. People may just leave and find some other place to practice CW if things are broken like that...

73
Fabian


Posted: 2010-09-21 10:18
internet expl 7.0.6000 goes back to home, if high scores selection windows that are default on 100 are changed.
Administrator


Posted: 2010-09-21 17:40
test:
internet expl 7.0.6000 goes back to home, if high scores selection windows that are default on 100 are changed.

Fixed. Thanks!

73
Fabian


Posted: 2010-09-21 19:41
No, Koch is now default 0, plain text 100
Both go to home when changed.
Administrator


Posted: 2010-09-21 20:26
Ops, stupid mistake. Hope it's OK now!

73
Fabian


Posted: 2010-09-21 21:32
sure, it is

Back to the Forum

You must be logged in to post a message.

$Id: forum.php 62 2015-01-12 17:34:44Z fabian $