[LCWO LOGO]  

Login

User name:
Password:


Language
Български Português brasileiro
Bosanski Català
繁體中文 Česky
Dansk Deutsch
English Español
Suomi Français
Ελληνικά Hrvatski
Magyar Italiano
日本語 Bahasa Melayu
Nederlands Norsk
Polski Português
Română Русский
සිංහල Slovenščina
Srpski Svenska
ภาษาไทย Türkçe
Українська 简体中文

Who is online? (15)


LCWO Discussion Forum [Atom LCWO Forum Feed]

This is a simple discussion forum for LCWO users. Feel free to use it for any kind of discussion related to this website.

Thread: What's wrong with the system?

Back to the Forum

AuthorText


Posted: 2010-01-25 15:03
The system is very slow lately, and I can't practice at all. Is there something wrong with the system or is it my problem?
[deleted]

Posted: 2010-01-25 15:34
no problem at all here, just touched my previous best score.

Try a ping, and when long, also of other european web sites, may be a backbone to asia is broken down.

go to a msdosbox in windows
type after the prompt
ping 85.13.131.195
Administrator


Posted: 2010-01-25 22:00
Mh, all OK here, no problems reported yet.

Roud-trip-times < 50ms and average download rate of >1MB/s.

I'd like to hear more opinions: Does anyone have problems with the speed of the site lately?

tnx & 73, Fabian Dj1YFK


Posted: 2010-01-25 22:56
Thanks folks for the prompt replies. It seems the promlem is on my side. I'll double check my computer and web connection.

Back to the Forum

You must be logged in to post a message.

$Id: forum.php 62 2015-01-12 17:34:44Z fabian $